concert: The Gathering in De Pul

ZA.
06 JAN
THE GATHERING 20:00 uur De Pul, Uden
2007
HOOFDPROGRAMMA The Gathering
VOORPROGRAMMA Ruby Q
TOEGANG vvk €15,- (landelijk via de Music Store); entree: €17,50

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 06 januari 2007.
Dat is 4667 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

We zijn trots dat we het nieuwe jaar kunnen starten met een concert van The Gathering, die hiermee haar nieuwe plaat 'Home' promoot.

Met “Home” voegt “The Gathering” niet slechts een titel toe aan haar discografie, maar oogst ze wat reeds lang gezaaid is, bewijst dat ze niet beperkt is tot bepaalde concepten, scenes, tijdsgewrichten of landen maar dat ze haar eigen criteria stelt die alleen zij halen kan. “The Gathering” stuurt de zintuigen op een reis, vertaalt beelden in klanken en laat de terugvertaling daarvan aan de verbeelding van de luisteraar, dringt diep door in ieders ziel, die door haar klanken in vervoering wordt gebracht. Op het gevaar van overdreven superlatieven af komt “Home” zeer dichtbij het ideaal van een perfect popalbum; evenwichtig, doch tot in elke noot spannend.

FOTO'S VAN The Gathering, Ruby Q

Foto The Gathering te The Gathering - 22/12 - Bosuil Foto The Gathering te Baroeg Open Air 2011 Foto The Gathering te Baroeg Open Air 2011 Foto The Gathering te Baroeg Open Air 2011 Foto The Gathering te Bospop 2003 Foto The Gathering te The Gathering - 8/10/06 - Tivoli
 
Bekijk alle 33 foto's van The Gathering
Bekijk alle 2 foto's van Ruby Q

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST