concert: Drive Like Maria in EKKO

VR.
01 JUN
DRIVE LIKE MARIA 20:30 uur EKKO, Utrecht
2012
HOOFDPROGRAMMA Drive Like Maria
VOORPROGRAMMA The Prospects
TOEGANG 10 Euro

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 juni 2012.
Dat is 2602 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Drive Like Maria is terug! De band brak in 2009 door en deed in dat jaar ongeveer alles waar je maar van kan dromen als band, zoals EKKO uitverkopen, met ZZ Top, Motorhead en AC/DC spelen en grote festivals als Lowlands, Pukkelpop en Appelpop aan doen. Na touren, touren, touren en nog eens touren verdwenen ze eind 2010 van de radar om in alle rust te werken aan de nieuwe plaat. En dat is gelukt, want 'Drive Like Maria' zal op 14 mei verschijnen en twee weken later zal de band EKKO blootstellen aan hun nieuwe materiaal! Laten we vooral hopen dat dit net zo goed zal zijn als het debuut: gortdroge, groovende rock in de stijl van Triggerfiner en Queens of the Stone Age. Hard, strak en moddervet. Rij voorzichtig!
Het powertrio The Prospects zal de avond openen. Met een flinke portie rock 'n roll gecombineerd met blues zullen zij het publiek opwarmen.

FOTO'S VAN Drive Like Maria, The Prospects

Foto Drive Like Maria te Stone Rock Festival 2016 Foto Drive Like Maria te Huntenpop 2017 Foto Drive Like Maria te Cortonville Presenteert - 11/11 - Hedon Foto Drive Like Maria te Appelpop 2009 Foto Drive Like Maria te Appelpop 2016 Foto Drive Like Maria te Rawk 2009
 
Bekijk alle 112 foto's van Drive Like Maria

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN