concert: Plato's Muziekcafé met The Antler King in Gigant op ZATERDAG 24 MAART 2012

ZA.
24 MRT
PLATO'S MUZIEKCAFÉ MET THE ANTLER KING Café, 16:00 uur Gigant, Apeldoorn
2012
Hoofdprogramma The Antler King

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 24 maart 2012.
Dat is 4388 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Sommige fans lieten hun goedkeuring duidelijk merken als ze horen dat The Antler King eindelijk hun debuutalbum uitbrengt. Na die ene single ‘Alone’ (2010) werd het even stil rond de groep van Esther Lybeert en Maarten Flamand. ‘Alone’ werd niet alleen opgepikt door de radiozenders, maar ook voor een Europese reclamecampagne van Ferrero Rocher. Maar een album uitbrengen was toch nog iets anders. “Het moest allemaal even in de juiste plooi vallen.” Kritisch zijn ze zeker, maar ook gedreven.

Hun titelloze debuutplaat kwam dan uiteindelijk uit in april 2011. En dat is geen dag te vroeg. “Als muzikant wil je songs schrijven en opnemen. En eens die opgenomen zijn verzamel je die in een album dat je met de wereld wil delen. Dus ja, we zijn soms wat ongeduldig omdat we snel verder willen werken aan nieuwe ideeën. Maar uiteraard we zijn ook zeer trots op dit resultaat en dat willen we laten zien en horen.”

Foto's van The Antler King

Foto The Antler King te Ik Zie U Graag 2011 Foto The Antler King te Ik Zie U Graag 2011 Foto The Antler King te Ik Zie U Graag 2011
 
Bekijk alle 3 foto's van The Antler King