concert: School Is Cool in EKKO op ZONDAG 15 APRIL 2012

  • School Is Cool
    Life I Live Festival
    © Michella Kuijkhoven
  • School Is Cool
    School is Cool - 19/10 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
ZO.
15 APR
SCHOOL IS COOL 20:30 uur EKKO, Utrecht
2012
Hoofdprogramma School Is Cool
Voorprogramma Sideditch
Toegang 9 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 15 april 2012.
Dat is 4392 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In april 2011 stond School is Cool al eens in EKKO. Toen op de The Next Big Thing From Belgium-avond, geflankeerd door The Galacticos en Arquettes. De bands waren nog onbekend en het was niet erg druk. Maar de potentie van School Is Cool was alleszins zichtbaar. Vandaar dat de band netnietprecies één jaar later, met de eerste langspeler op zak, wederom in EKKO komt spelen.
Nadat ze in 2010 Humo's Rock Rally wonnen, speelden ze meer op 60 festivals in Nederland en Belgie, inclusief Dranouter, Marktrock en Pukkelpop en single 'New Kids In Town' stond 6 weken bovenaan hitlijst De Afrekening (Studio Brussel). Sterker nog: niet veel later belandde 'In Want Of Something', afkomstig van het in februari te verschijnen debuutalbum, ook bovenaan die lijst. Dat noemen wij een band met hits!

Foto's van School Is Cool, Sideditch

Foto School Is Cool te School is Cool - 14/4 - Rotown Foto School Is Cool te Klomppop 2012 Foto School Is Cool te Life I Live Festival Foto School Is Cool te Suikerrock 2014 Foto School Is Cool te Summer Square 2012 Foto School Is Cool te School is Cool - 19/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 65 foto's van School Is Cool
Bekijk alle 14 foto's van Sideditch

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden