concert: De Dijk in Hedon

WO.
22 NOV
DE DIJK 21:00 uur Hedon, Zwolle
2006
HOOFDPROGRAMMA De Dijk
TOEGANG 20

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 22 november 2006.
Dat is 4590 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

“Feestvieren doe je met z'n allen” is een van de leefregels van Nederlands populairste live band, De Dijk. Dus wat past beter bij een 20ste verjaardag dan optreden voor fans?
De Dijk is langzamerhand uitgegroeid tot een instituut, wars van commercie en trends. Een live band bij uitstek. De af- gelopen jaren heeft De Dijk bijna overal opgetreden; Amsterdam, Austin, Sint Petersburg, New York, Siddeburen en nog honderden andere plaatsen. In feestzalen en theaters, op festivals en in het clubcircuit.
Meer dan 2 miljoen mensen hebben De Dijk live gezien en kunnen bevestigen dat een optreden van De Dijk feest is. Met hits als “Bloedend Hart”, “Dansen op de Vulkaan”, “Binnen zonder kloppen” en “Ik kan het niet alleen” komt het publiek massaal in beweging. Met muzikale roots in Rhythm & Blues en de teksten van Huub van der Lubbe blijft De Dijk enerzijds vertrouwd en anderzijds vernieuwend.

FOTO'S VAN De Dijk

Foto De Dijk te Paaspop Schijndel 2010 Foto De Dijk te De Dijk - 11/06 - TivoliVredenburg Foto De Dijk te Dauwpop 2010 Foto De Dijk te Meerpop 2010 Foto De Dijk te Zwarte Cross 2018 - Zondag Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak
 
Bekijk alle 123 foto's van De Dijk

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS