Life Of Agony

Uit: New York - Amerika    Genre(s): Rock - rock

Life of Agony is een hardrockband uit Brooklyn, New York. De band is opgericht in 1989. Hun muziek in begin tijden van de band kan worden omschreven als een mix van hardcore punk en metal Tegenwoordig kan men zich in het genre rock een plaats geven.

Life Of Agony heeft haar roots in de New Yorkse hardcore-scene. De band is begonnen met een stijl van hardcore, thrash en heavy metal. De teksten, de krachtige melodieen en de intense live optredens hebben er samen voor gezorgd dat de groep de gevoelige snaar raakte bij vele verschillende mensen over de hele wereld. De band heeft in loop der jaren zich steeds meer van het hardere werk gescheiden. Tegenwoordig maakt Life of Agony niets harder meer dan rock, hoewel de wat oudere nummers nog steeds live worden uitgevoerd.

LOA heeft getourd met bands als Ozzy Osbourne, Korn, Limp Bizkit, System of a Down en Incubus.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

FOTO'S VAN Life Of Agony

Foto Life Of Agony te Wâldrock 2008 Foto Life Of Agony te Graspop Metal Meeting 2015 Foto Life Of Agony te Waldrock 2005 Foto Life Of Agony te Waldrock 2005 Foto Life Of Agony te Speedfest 2010 Foto Life Of Agony te Into The Grave 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 36 foto's van Life Of Agony

Life Of Agony NIEUWS

Al het Life Of Agony nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: