Baloney Celtic Music

Baloney Celtic Music is een groep van vier enthousiaste muzikanten, met een voorliefde voor muziek, die op de Ierse en Schotse muziektraditie is gebaseerd. Elk lid van de groep, levert zijn of haar eigen persoonlijke bijdrage aan de zang en begeleiding, alsmede het spel op een melodie-instrument.
Baloney speelt niet alleen de eigen arrangementen, die op de traditionele muziek zijn gebaseerd, maar ook zelf geschreven nummers. De optredens worden gekenmerkt door veel afwisseling. De traditionele liedjes, songs en ballads worden afgewisseld met opzwepende jigs, reels en andere instrumentals, waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten.

In 1998 startte de band onder deze naam met de eerste optredens in West-Friesland, voor West-Friesland Radio en straatmuzikantenfestivals. Daarna volgden nog vele optredens in heel Nederland varierend van concerten in kerken, kroegen, culturele centra en festivals, maar ook optredens op feesten, bruiloften, tijdens exposities en met straatoptredens.

OUDE OPTREDENS VAN Baloney Celtic Music

  • 24 okt `15

KOMENDE OPTREDENS VAN Baloney Celtic Music

Wij hebben geen informatie over komende shows van Baloney Celtic Music. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.