Partyband Night Flight To Rio

Uit: Omgeving Amsterdam - Nederland

Partyband Night Flight to Rio zorgt met een 14 koppige bezetting voor een onvergetelijke ervaring. 5 Blazers, 4 zangers, drums, gitaar, piano, bas en percussie. Het is de feestband van dit moment, vol passie en enthousiasme. De energie die Night Flight to Rio meeneemt werkt aanstekelijk. Pop, Dance/Club, Latin, Rock, Soul en Disco worden samengesmolten tot een sensationele show. Mede door een vijfkoppige blazerssectie beleef je de hits van nu en vroeger als nooit te voren.

Wat het evenement ook is, Night Flight to Rio is overal voor in. Heeft u een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, clubfeest of lustrum? De flexibiliteit van Night Flight to Rio zorgt dat er op elk evenement een show op maat is. Zo vraagt een festival wellicht om een andere insteek dan een bedrijfsfeest. Samen met specialisten en partners van Night Flight To Rio zijn vrijwel alle denkbare opties bespreekbaar. Neem contact op en vraag wat er mogelijk is!

Night Flight to Rio. High Energy… Solide… Meer dan een Coverband.

(Promo Night Flight To Rio 2015 te vinden op youtube)

Contact voor boekingen:
[email protected]
0643521443

KOMENDE OPTREDENS VAN Partyband Night Flight To Rio

Wij hebben geen informatie over komende shows van Partyband Night Flight To Rio. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.