ARTIEST: Bob Fosko

Nederland

Gitaren zijn niet noodzakelijk om goed te kunnen raggen. Met wat strijkers, blazers en een drummer kom je een heel eind. Zeker als dit tienkoppige orkest wordt aangevoerd door maestro Bob Fosko die een roemrucht verleden heeft met raggende mannen. Een deel van het Ricciotti Ensemble, omgedoopt tot Kollectief Roest en Wrakhout, stort zich samen met Fosko op enkele klassiekers van onder andere de Raggende Manne maar ook van groep Fosko en later werk.

'Poep In Je Hoofd', 'Telkens Weer' en 'Naar Vore' zijn maar enkele van de nummers die in een nette smoking worden gehesen. In maart verschijnt de muziek op cd. Winkeliers moeten nog bepalen of de cd in de sectie klassiek of in de sectie raggen wordt weggezet. Wie klassiek wil raggen kan dit jaar terecht op de festivals en in de clubpodia. Fosko in pak, in de rug gesteund door klassieke muzikanten. De haren mogen los.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (23) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (23) oude optredens

FOTO'S VAN Bob Fosko

Foto Bob Fosko te State-X New Forms 2011 Foto Bob Fosko te State-X New Forms 2011 Foto Bob Fosko te State-X New Forms 2011 Foto Bob Fosko te State-X New Forms 2011
 
Bekijk alle 4 foto's van Bob Fosko

Bob Fosko NIEUWS

CD-RECENSIES

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: