Rosedale Blues Band

De ROSEDALE BLUES BAND ontstond vele jaren geleden na een Jam-Session. Uit een gedeelde passie voor rhythm & blues is een stevige en duurzame muzikale relatie gegroeid van uitstekend op elkaar ingespeelde muzikanten.
De vijf leden van de band zijn in de zestiger jaren elk in hun eigen omgeving geinfecteerd door de muziek uit die tijd, waarvan de wortels verankerd liggen in de traditionele blues van Bo Diddly, Muddy Waters, Sonny B Williamson, BB King en vele anderen.

Vandaar dat nummers van Rolling Stones, Eric Clapton, John Mayall naast traditionals deel uitmaken van het autentieke Rythm & Blues repertoire van de ROSEDALE BLUES BAND. De band is regelmatig te zien en horen in de regio Eindhoven
De ROSEDALE BLUES BAND is een hechte groep van 5 ervaren bluesmannen die puur voor het muzikale plezier hun favoriete blues classics vertolken voor een gevarieerd publiek, waarbij het stuwende en tijdloze ritme jong en oud nog altijd in het hart weet te raken.

Op Drums:
Pim de Ruigh (Stiphout),
Op Bas:
Pieter van Baardwijk (Mierlo),
Op Keyboard:
Henk van IJzendoorn (Eindhoven),
Op Gitaar:
Cor Schepens (Middelbeers),
Frontman, Zanger en Bluesharp:
Rob ("Robbie") Rosendaal (Nuenen),

OUDE OPTREDENS VAN Rosedale Blues Band

  • 18 jan `15

KOMENDE OPTREDENS VAN Rosedale Blues Band

Wij hebben geen informatie over komende shows van Rosedale Blues Band. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.