Concepto D

Uit: Amsterdam - Nederland

Concepto-D biedt u een repertoire aan bestaande uit eigen composities en arrangementen van Jesus Hernandez verweven in een mix van jazz improvisaties, Cubaanse Son en andere Caribische stijlen. Mooie melodieen en de warme stem van zangeres Delia Gonzalez ondersteund door het gezelschap bestaande uit Jesus, Robin en Enrique. De CD van Concepto-D is inmiddels gemixt en gemasterd.

Binnenkort zal deze te verkrijgen zijn bij oa Itunes en CD Baby. Ook trompettist Ruud Breuls van Nederlandse bodem en saxofonist Lazaro Barrizonte uit Spanje hebben hun bijdrage geleverd met prachtige improvistaties.

Zangeres Delia Gonzalez, geboren op Cuba heeft haar sporen verdient bij verschillende formaties in het land van herkomst en in Nederland bij o.a Nueva Manteca, mezzo-sopraan in AfroCuban Sanctus en ook onder haar eigen naam, Delia y su Tumbao.

Pianist Robin van Geerke speelt tot op heden met o.a. de Frafra sound en de Frafra Bigband. Heeft ook gewerkt met de Pablo Nahar trio, 10- tet with Charles green, Ronald Snijders, Visionary Voices en nog vele anderen.

Drummer Enrique Firpi heeft een grote staat van dienst en gewerkt met Ivan Lins, Deborah Carter, Project:Hermine in Brasil en nog vele anderen.

Bassist/gitarist/arrangeur en tevens artistiek-leider van Concepto-D Jesus Hernandez heeft gewerkt met de "Buena Vista Social Club" Pio Leyva, Pedro Lugo, Juan Pablo Torres, Orquesta Caribe en nog vele anderen. Voor Informatie over Concepto-D neem contact op met:

KOMENDE OPTREDENS VAN Concepto D

Wij hebben geen informatie over komende shows van Concepto D. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.