The Brahms

Uit: Utrecht - Nederland

Ontstaan op de Herman Brood Academie, combineren The Brahms hun vrolijke, zomerse indiepop met melodische texturen en energieke uitbarstingen. Na het winnen van de Utrecht Popprijs in 2014 begon de band met het opnemen van hun eerste EP in samenwerking met Huub Reijnders in de Wisseloord studios. De EP, getiteld ‘Meraki’, is op 3 maart verschenen.

In het jaar voor de release van hun eerste EP ‘Meraki’ speelden The Brahms al in de grootste zalen van Nederland. Zo deden ze de aftershow voor The Kooks in de Heineken Music Hall, waren ze het support voor OK Go in de grote zaal van Paradiso en speelden ze naast andere supportshows voor I Heart Sharks, Fear Of Men en We Were Promised Jetpacks ook al in het Paard van Troje, Patronaat, De Vorstin en Hedon.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (125) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (125) oude optredens

FOTO'S VAN The Brahms

Foto The Brahms te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Brahms te Werfpop 2016 Foto The Brahms te The Brahms - 17/03 - EKKO Foto The Brahms te HAEVN / Indian Askin / The Brahms - 8/1 - Metropool Foto The Brahms te The Brahms - 17/03 - EKKO Foto The Brahms te Werfpop 2016
 
Bekijk alle 82 foto's van The Brahms

The Brahms NIEUWS

Al het The Brahms nieuws

video's The Brahms

Video: Debuutalbum van ambitieus The Brahms 'eindelijk' afplay

Debuutalbum van ambitieus The Brahms 'eindelijk' af

video's The Brahms

Video: Debuutalbum van ambitieus The Brahms 'eindelijk' af
videoDebuutalbumvanambitieusTheBrahms...

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: