In Julia’s Mind-Scene

Uit: Arnhem/Nijmegen - Nederland

Sinds september 2002 bestaat het Arnhem-Nijmeegse kwartet In Julia’s Mind-Scene in haar huidige vorm: Mark Versteegen - akoustisch gitaar & zang; Niels van Heumen - trompet/flügelhorn & gitaar; Daniël Antonis - contrabas; Martijn Buser - drums & percussie. De combinatie van deze instrumenten levert een eigenzinnig geluid op, die uiteenlopende muzikale invloeden als Nick Drake, Chet Baker en Talk Talk verraden. Als hedendaagse referentiepunten kunnen Appendix Out, Badly Drawn Boy, Coparck en Gorky’s Zygotic Mynci aangehaald worden. De songs zijn opgetrokken rond het akoestische fingerpickin’-spel van Mark, worden subtiel van een basis voorzien door de ritmetandem, waarna Niels met zijn trompetspel de muziek aan klankkleur laat winnen. In Julia’s Mind-Scene is binnen zijn muziek op zoek naar de juiste sfeer, een deel van de songs wordt mede hierdoor instrumentaal gehouden.
Afgelopen september trad In Julia's Mind-Scene aan tijdens Utrecht Boft! in Theater Kikker en deelde hier het podium met We vs. Death en Boy Ler.

OUDE OPTREDENS VAN In Julia’s Mind-Scene

  • 23 apr `09
  • 21 sep
  • 02 nov `06
  • 20 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN In Julia’s Mind-Scene

Wij hebben geen informatie over komende shows van In Julia’s Mind-Scene. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN In Julia’s Mind-Scene