Lydia Loveless

Amerika

Lydia Loveless houdt van country, maar blijft heel ver verwijderd van de brave Nashville country. Invloeden uit de country worden vermengd met gelijke delen pop en rock. De elektrische gitaren krijgen bij Lydia Loveless alle ruimte en deze kleuren prachtig bij haar opvallend krachtige stem.

De muzikale carriere van Lydia Loveless begon op veertienjarige leeftijd, toen ze samen met haar zussen en vader het podium betrad in een kleine club in de Verenigde Staten.

Vijf jaar daarna bracht ze haar debuutalbum The Only Man uit, waarna het een jaar later alweer de beurt was aan Indestructible Machine. Voor haar derde langspeler Somewhere Else nam ze aanzienlijk langer de tijd. Waar op voorgaande albums vooral de kruising tussen punkrock en country heerste , zijn het op Somewhere Else voornamelijk alternatieve countrytracks die de klok slaan.

OUDE OPTREDENS VAN Lydia Loveless

  • 29 - 31   mei
  • 23 - 25   mei
  • 26 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Lydia Loveless

Wij hebben geen informatie over komende shows van Lydia Loveless. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Lydia Loveless

Lydia Loveless NIEUWS

CD-RECENSIES

Lydia Loveless Somewhere Else cover

Lydia Loveless - Somewhere Else

De muzikale carrière van Lydia Loveless begon op veertienjarige leeftijd, toen ze samen met haar zussen en vader het podium betrad in een kleine club in de Verenigde Staten. Vijf jaar daarna...

Live gezien door: