Bass Kleph

Australië

De meeste kinderen zitten nog op school als ze 15 jaar oud zijn, maar Bass Kleph was op dat moment al volop aan het touren door Australië en Nieuw-Zeeland als drummer in de succesvolle rockband Loki. Kleph heeft daarom ook een resumé dat er niet om liegt. Zo is hij namelijk Beatport #1 remixer, baas van een platenlabel, pop songwriter en een van de weinige DJ's die nog steeds tienduizenden stuks aan compilaties weet te verkopen.

Het rock-wereldje wist hem echter niet te boeien. Nadat de eerste cd van Loki vers van de pers kwam begon hij deze te luisteren en dacht hij eigenlijk maar één ding: "waarom is de drums zo zacht en waarom gaat alle aandacht alleen maar naar de gitaar?". Hij luisterde in zijn jonge jaren veel naar Squarepusher en The Prodigy en na het feit dat de band op een gegeven moment volledig uit elkaar viel, besloot hij zich op zijn nieuwe obsessie te focussen, namelijk het DJ-en.

Inmiddels heeft Bass Kleph al vele releases op zijn naam staan. Zo bracht hij in 2009 zijn eerste EP genaamd Viajero uit onder het label Vacation Records. Hierna volgden nog vele singles waarbij hij ook samenwerkte met artiesten als Stella MC bij het nummer '$pend My Money'. Dit nummer kwam uiteindelijk in de top 10 van de ARIA dance chart terecht. Zijn track 'Keyboard Cat' bereikte diverse keren de top 10 en top 20 van de Beatport charts.

OUDE OPTREDENS VAN Bass Kleph

  • 07 jun
  • 07 - 08   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Bass Kleph

Wij hebben geen informatie over komende shows van Bass Kleph. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Bass Kleph

Bass Kleph NIEUWS