ARTIEST: 2 Many DJ's

Uit: Gent - België

2 Many DJ's is een project van de meest geliefde broertjes uit Vlaanderen, de broertjes Dewaele. Niet alleen hebben ze de band Soulwax, waar ze succesvol mee zijn, maar hun dj optredens worden zo zeer gewaardeerd dat ze Soulwax voor onbepaalde tijd in de koelkast hebben gezet voor hun dj optredens.

Met een grote platenkast en een goed gevoel voor muziek en sfeer zetten zij discotheken en festivals op de kop, maar echte bekendheid kregen zij met het mixen van 2 platen tot een geheel. In hiphop termen wordt dit 'blending' genoemd, waarbij de zanglijn van de ene plaat over de instrumentale track van een ander nummer wordt gezet. Daarmee waren zij zeker niet de eerste, maar ze werden er wel bekend mee.

Na het succes van de optredens, werden de broertjes gevraagd om een mixcd te maken. Zij mixten op 'As heard on radio Soulwax part 1' maar liefst 45 zeer gevariëerde nummers aan, op en door elkaar. Bijzonder goed gewaardeerd, zo bleek, al was het maar bij de imitators en de mensen die nog nooit van o.a. de Avalanches, Kid 606, dj Z-trip hadden gehoord.

Live gaat het natuurlijk ook vooral om de plaatjes, die keurig door elkaar geweven worden. Een platenfeestje met veel herkenbare melodieën dus, waar iedereen mee uit de voeten kan.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van 2 Many DJ's. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

FOTO'S VAN 2 Many DJ's

Foto 2 Many DJ's te Valtifest 2014 Foto 2 Many DJ's te Valtifest 2014 Foto 2 Many DJ's te Valtifest 2014 Foto 2 Many DJ's te Valtifest 2014 Foto 2 Many DJ's te Valtifest 2014 Foto 2 Many DJ's te Valtifest 2014
 
Bekijk alle 7 foto's van 2 Many DJ's

2 Many DJ's NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: