Kid Harlequin

Uit: Rotterdam - Nederland

Nederland is helemaal klaar voor Kid Harlequin. Er zijn immers al genoeg garagerockbandjes. Kid Harlequin gooit er liever op een gepolijste manier de beuk erin. Dat rijmt, net als de alternatieve rock van dit Amsterdamse/Rotterdamse viertal en zijn industriele sound, die doet denken aan het beste werk van Marilyn Manson, Nine Inch Nails en Placebo. Bands waarbij catchy melodieen, verontrustende teksten en strakke gitaarriffs hand in hand gaan.

Kid Harlequin is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Blikvanger is oprichter en zanger/gitarist Julien Graute. Trotse krullenbol en fanatiek kiltdrager. Aan zijn zijde heeft hij een puik drietal staan met twee beeldschone, maar venijnige vrouwen. Ari Jo geselt haar gitaarsnaren als een beul en drumster Sharon Harman, met de mondkap van een ninja, ramt als een geboren rocker. Bassist Bronco Kuijt brengt de boel bij elkaar met zijn blazende partijen.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (68) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (68) oude optredens

FOTO'S VAN Kid Harlequin

Foto Kid Harlequin te Baroeg Open Air 2015 Foto Kid Harlequin te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 Foto Kid Harlequin te AttitudeFest 2018 Foto Kid Harlequin te Baroeg Open Air 2015 Foto Kid Harlequin te AttitudeFest 2018 Foto Kid Harlequin te Baroeg Open Air 2015
 
Bekijk alle 19 foto's van Kid Harlequin

Kid Harlequin NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: