Sharp Dressed Men

Het pak aan, de schoenen gepoetst en de stropdas strak, zo treden de mannen van Sharp Dressed Men ieder optreden aan. De band staat garant voor een lekker optreden met rock-, pop- en bluesklassiekers plus een aantal nummers van eigen hand.

Hun muziek wordt gekenmerkt door een mix van samenzang, bas, drums, gitaar en bluesharmonica, onder het motto swingen en meezingen. Zoals altijd staan enthousiasme en speelplezier voorop.

De band bestaat uit drummer Markus Angenendt, bassist en zanger Guido Meijer, zanger en bluesharpspeler Pascal Mulder en gitarist en zanger Paul Mulder.

De formatie Sharp Dressed Men bestaat meer dan vier jaar en heeft inmiddels al veel opgetreden in Nederland en Duitsland. Ook was de groep diverse malen te gast bij regionale radiostations en Focuz TV (zie video-pagina).
In 2010, 2011, 2012 en 2013 organiseerde de band "Rocking for Gambia". De opbrengst van deze benefietconcerten ging naar stichting "Handen ineen voor Gambia".

OUDE OPTREDENS VAN Sharp Dressed Men

  • 20 sep
  • 30 nov

KOMENDE OPTREDENS VAN Sharp Dressed Men

Wij hebben geen informatie over komende shows van Sharp Dressed Men. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Sharp Dressed Men

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: