Good Things

Poppunk. Een genre dat niet ruim vertegenwoordigd is in Nederland. De sympathie voor de stroming lijkt echter over te waaien naar het Europese vasteland. Een liefde die al jaren wordt gedeeld door vier jongemannen uit de omgeving van Hilversum. Na het einde van de poppunkband Good Things zocht gitarist Nick Brummer steun bij zielsverwanten. Deze vond hij bij Bart Eijk, Daan Brink en Bas Frishert. Allen zijn zij opgegroeid met de aanstekelijke melodieën van bands als blink-­‐182, New Found Glory etc. Een pact was gesloten. The Lost Boys Club was geboren.

Op 12 november 2012 bracht The Lost Boys Club hun debuut-­‐EP uit. Een voorbode van wat komen gaat in de toekomst. Een verzameling van vijf tracks van eersteklas poppunk en een vleugje easycore: hoog tempo, melodieus en niet bang voor een uitstap richting zwaardere genres.

De plannen voor het viertal zijn duidelijk: poppunk op de kaart zetten in Nederland. Voor hun missie zal de band de meest louche kroegen niet schuwen, overnachten in woonkamers en leven in busjes.

De eerste langspeler "So Far So Good" is ook op komst. Eind augustus komt de eerste volledige plaat van The Lost Boys Club bovendrijven. Een plaat vol melodiën en rappe tempo's, welke met behulp van Acuity.Music uitgebracht zal worden.

OUDE OPTREDENS VAN Good Things

  • 10 aug `12

KOMENDE OPTREDENS VAN Good Things

Wij hebben geen informatie over komende shows van Good Things. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.