Angus Stone

De singer-songwriter Angus Stone is in 1986 geboren in Australië. Hij is vooral bekend als duo met zijn zus Julia. Al van kinds af aan is Angus bezig met muziek, zowel met zingen als met het bespelen van de trombone. In 2006 verhuizen hij en zijn zus naar Londen, waar ze hun eerste album, 'A Book Like This', maken en uitbrengen. Na een tour door Europa verschijnt hun tweede album 'Down The Way'. Het album komt in Australië binnen op #1 en wordt beloond met 3 ARIA Awards.

Na dit grote succes hebben broer en zus de keuze gemaakt om zich volledig te richten op hun solo carrière. Het Angus Stone album 'Broken Brights', onthuld in juli 2012, is hier het resultaat van. Op dit folk/rock album hoor je veel akoestische gitaar, eenvoudige percussie en de dromige stem van Angus Stone, onderbroken door verrassende instrumenten. Het is muziek waar bij je weg kunt dromen en tegelijk alert kan blijven.

OUDE OPTREDENS VAN Angus Stone

  • 12 feb `13
  • 11 feb `13
  • 10 feb `13
  • 13 okt `12
  • 12 okt `12
  • 07 jul `12

KOMENDE OPTREDENS VAN Angus Stone

Wij hebben geen informatie over komende shows van Angus Stone. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Angus Stone

Angus Stone NIEUWS

CD-RECENSIES

Angus Stone Broken Brights cover

Angus Stone - Broken Brights

Angus Stone maakte tot op heden vooral platen met zijn zus Julia. Platen die zich in de harten van menig liefhebber van verfijnde singer/songwritermuziek en folk genesteld hebben. Platen met...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: