Bluesbreakers (NL)

Uit: Lobith - Nederland    Genre(s): Roots - blues

Niet alleen de Rijn komt bij Lobith het land binnen. Ook de blues vloeit overdadig vanuit het kleine Gelderse stadje. Al jaren spelen de Bluesbreakers op de bekende bluespodia en -festivals in Nederland en daarbuiten. De band staat bekend om de grote variatie binnen hun repertoire. Van ballads tot bluesrock. Van recente knallers tot bijna honderd jaar oude traditionals. Chicago-, Texas-, Memphis- en Deltastijl worden moeiteloos gevarieerd en gecombineerd tot de ultieme bluesbeleving.

De Bluesbreakers staan garant voor een swingende bluesshow met een boeiende mix van bekende klassiekers, minder bekende juweeltjes, en verrassende eigen composities. Dit leidt tot een bluesbuffet dat zowel kenners, liefhebbers als toevallige voorbijgangers aanspreekt.

Mr. Brown en Reinhard Samisch bliezen als enige overgebleven leden van de originele bezetting de Bluesbreakers in 2011 nieuw leven in met doorgewinterde muzikanten uit het oosten van het land, waar de blues tot op de dag van vandaag nog sterk leeft. Ze hebben echter absoluut niets te maken met de begeleidingsband van Engelse Blues legende John Mayall.

OUDE OPTREDENS VAN Bluesbreakers (NL)

  • 19 sep `15
  • 01 - 02   mrt
  • 28 feb `14
  • 12 mei
  • 13 - 15   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Bluesbreakers (NL)

Wij hebben geen informatie over komende shows van Bluesbreakers (NL). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Bluesbreakers (NL)

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: