A Cure for Gravity

In 2011 werkte A Cure For Gravity nog 'in het geheim' aan een ambitieus studioproject, in nauwe samenwerking met Pepijn Stutterheim. Nu zet de band hoog in op de Nederlandse podia met een wervelende liveshow. De band smeedt op eigen wijze diverse muzikale stromingen samen tot een diverse en dynamische sound, die zich het best laat samenvatten als Electronic Indie. De energieke liveset, van ingetogen en intiem tot heftig en dansbaar, is er compleet op gericht om het publiek in hogere sferen te brengen. de band heet per slot van rekening niet voor niets A Cure For Gravity.

De compacte catchy songs op het gloednieuwe debuutalbum 'Side Effects' worden tijdens de liveshows moeiteloos omgevormd tot een dansbare 'remix' van het eigen materiaal. Geen twee keer hetzelfde, innovatief en actueel.

De band bestaat uit vijf leden; Remy Rond, Sebastiaan van Denzel, Mark van der Werff, Wouter Romeijnders en Lennart Lansbergen.

OUDE OPTREDENS VAN A Cure for Gravity

  • 18 - 26   okt
  • 10 okt `12
  • 06 okt `12
  • 11 - 12   mei
  • 07 - 08   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN A Cure for Gravity

Wij hebben geen informatie over komende shows van A Cure for Gravity. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN A Cure for Gravity

A Cure for Gravity NIEUWS

Live gezien door: