Vande Ven Band

Van de Ven is een echte live-band, die zich thuis voelt op kleine en grote feesten en podia. Energieke, uiterst dansbare Rhytm & Blues, recht uit het hart en goed voor lijf en leden, gebaseerd op de muziek afkomstig ult New Orleans, zoals bekend van Dr. John, The Meters, Fats Domino etc.
Centrale figuur van de band is de charismatische Clemens van de Ven, die de band z'n speciale sound geeft met zijn karakteristieke, rauwe stemgeluid en z'n energieke pianospel.

Hij wordt bijgestaan door Harry Hardholt op gitaar, ooit gitarist van Nederlands eerste funkband The Houseband en later van groepen als Solution en de Margriet Eshuis Band. Tussen '85 en '95 toerde hij over de hele wereld met Jango Edwards & The Friends Road Show.
Daarnaast Arend Bouwmeester op saxofoon, een muzikale duizendpoot. Als saxofonist en percussionist, maar ook als producer en arrangeur is hij bij talloze muzikale projecten betrokken geweest. Beroemd en berucht werd hij door zijn zeer spraakmakende aanwezigheid in bekende groepen als The Bob Color en Louisiana Radio.

De band wordt gecompleteerd door de jonge, maar ervaren Croatische drummer Sin Banovic. Hij is een fantastische drummer met een lekkere groove en een transparante sound.
Vande Ven Band, ze leven voor de muziek en ze houden de muziek levend!

OUDE OPTREDENS VAN Vande Ven Band

  • 31 dec `09
  • 30 mei
  • 31 mei
  • 10 - 13   aug
  • 11 - 13   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Vande Ven Band

Wij hebben geen informatie over komende shows van Vande Ven Band. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Vande Ven Band

Live gezien door: