Skream ft. SGT Pokes

Uit: Londen - Engeland

Skream en SGT Pokes behoren tot de kern van de dubstep scene. Oliver 'Skream' Dene Jones wordt ook wel de koning van dubstep genoemd. Skream speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van dubstep.

Hij pakte dit genre als een van de eerste op en is een van de meest productieve namen. Hij maakt naam met het nummer 'Midnight Request Line' (2005). Dit nummer zorgt ervoor dat dubstep populair wordt onder het grote publiek. Zijn echte doorbraak was in 2010 met een remix van La Roux's 'In For The Kill'.

Sgt. Pokes komt uit Londen en is de officiële MC van Magnetic Man. Ook maakt hij deel uit van de DMZ Crew. Hij wordt vaak bestempeld als de beste MC in de dupstep scene.

OUDE OPTREDENS VAN Skream ft. SGT Pokes

  • 18 - 21   jul
  • 22 mrt `13
  • 06 - 08   jul
  • 28 - 01   jun
  • 02 mrt `12

KOMENDE OPTREDENS VAN Skream ft. SGT Pokes

Wij hebben geen informatie over komende shows van Skream ft. SGT Pokes. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Skream ft. SGT Pokes

FOTO'S VAN Skream ft. SGT Pokes

Foto Skream ft. SGT Pokes te Whop! presents: Skream - 2/3 - Tivoli Foto Skream ft. SGT Pokes te Whop! presents: Skream - 2/3 - Tivoli Foto Skream ft. SGT Pokes te Whop! presents: Skream - 2/3 - Tivoli Foto Skream ft. SGT Pokes te Whop! presents: Skream - 2/3 - Tivoli Foto Skream ft. SGT Pokes te Whop! presents: Skream - 2/3 - Tivoli Foto Skream ft. SGT Pokes te Whop! presents: Skream - 2/3 - Tivoli
 
Bekijk alle 13 foto's van Skream ft. SGT Pokes

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: