Jen Rog

Uit: Volendam - Nederland

JenRog is één van de langst bestaande bands in Nederland. Al 29 jaar toert JenRog heel Nederland rond met een vaste formule en geroutineerde muzikanten. Het is niet voor niets dat de band al vele bekende topmuzikanten heeft voortgebracht. De succesformule van JenRog gaat dit jaar opnieuw zorgen voor veel spektakel en bruisende optredens in heel Nederland.

Ook al veranderde de bezetting van de groep langzaam; de JenRog-sound bleef. De omschakeling van eigen werk naar covers bleek een gouden greep: met dit repertoire werd JenRog één van de bekendste coverbands van Nederland. Komend jaar tourt JenRog opnieuw met een traditioneel ijzersterk coverrepertoire door Nederland en daarbuiten.

Anno 2003 bestaat JenRog uit drummer Matthijs Ament, gitarist Bennie Meijer, zangeres Ruby van Urk, bassist Herman de Jager en toetsenist Bastiaan Peters. De laatstgenoemde hangt ook regelmatig een gitaar om, waardoor de band kan teruggrijpen naar de oorspronkelijke sound van twee gitaristen. Als vanouds bestaat de bezetting uit een hechte vriendengroep die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben.

Op 1 maart 2003 gaat de nieuwe toer van JenRog van start. Opnieuw een spetterende show bestaande uit een aaneenschakeling van de beste rockklassiekers, popsongs, feestnummers en natuurlijk de grootste hits van dit moment. JenRog is en blijft een energieke muziekmachine, die garant staat voor kwaliteit en feest

OUDE OPTREDENS VAN Jen Rog

  • 16 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Jen Rog

Wij hebben geen informatie over komende shows van Jen Rog. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: