¡Pendejo!

Spanje

iPendejo! is een Nederlandse heavy rock band, opgericht door twee neven met een geschiedenis in Latijns Amerika. Puttende uit hun latino wortels, vermengen ze zware riffs, recht-voor-zijn-raap teksten in de taal van de straat aldaar en, met als kers op de taart, een schreeuwende trompet.

De mannen hebben inmiddels hun sporen achtergelaten in de Europese en Zuid-Amerikaanse underground en tourden eerder dit jaar nog met Monster Magnet door heel Europa, maar deelden de podia daarvoor ook al met bands als Fu Manchu, Karma to Burn en Helmet. De band weet hoe ze een show neer moeten zetten voor iedereen, die niet bang is om stevig bij zijn of haar cojones te worden gegrepen en door een poel pittige chili con carne te worden geroerd.

Recht voor zijn raap, onconventioneel en zonder angst de grenzen van de heersende moraal te overschrijden. Dit alles natuurlijk doordrenkt met de bijtende humor, waar ¡Pendejo! inmiddels bekend om staat.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (46) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (46) oude optredens

FOTO'S VAN ¡Pendejo!

Foto ¡Pendejo! te Banda de la Muerte / Cultura Tres / Pendejo / Undersmile - 30/3 - So What! Foto ¡Pendejo! te Banda de la Muerte / Cultura Tres / Pendejo / Undersmile - 30/3 - So What! Foto ¡Pendejo! te Banda de la Muerte / Cultura Tres / Pendejo / Undersmile - 30/3 - So What!
 
Bekijk alle 3 foto's van ¡Pendejo!

¡Pendejo! NIEUWS

CD-RECENSIES

Live gezien door: