Robert Randolph & The Family Band

Amerika

Toen ‘guitarwizard’ Robert Randolph in 2000 doorbrak in de clubscene van New York zette hij de muziekwereld op zijn kop. Met zijn energieke band speelt hij rauwe, rockende en swingende funk, soul en bluesrock. Meest spraakmakend was zijn instrument, de pedalsteel guitar, meestal gebruikt in gospel- en countrymuziek, maar Randolph heeft dit instrument verheven tot prominent rockinstrument. Robert Randolph is een virtuoos op deze gitaar en heeft een unieke stijl ontwikkeld die doet denken aan Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan waarbij ook invloeden van funkbands als Sly & The Family Stone te horen zijn.

In korte tijd werd Robert Randolph een fenomeen in de muziekwereld en werd hij uitgenodigd voor samenwerking met Santana, Eric Clapton, Ringo Starr, BB King, Buddy Guy, Dave Matthews Band en vele anderen. Meest recent tourde hij nog door de VS in de ‘Experience Hendrix Tour’ met collega’s als Joe Satriani, Living Colour, Jonny Lang, Kenny Wayne Shepherd en Doyle Bramhall II.

OUDE OPTREDENS VAN Robert Randolph & The Family Band

  • 26 jun `13
  • 25 jun `13
  • 16 jul
  • 08 - 10   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Robert Randolph & The Family Band

Wij hebben geen informatie over komende shows van Robert Randolph & The Family Band. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Robert Randolph & The Family Band

Robert Randolph & The Family Band NIEUWS

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: