Sons Of Noel And Adrian

Engeland

De Britse supergroep Sons Of Noel And Adrian bestaat uit leden van Mumford & Sons, The Leisure Society, Lightspeed Champion, Hope Of The States, Alessis Ark en Shoreline. Het tienkoppige progressive folk/rock-collectief
heeft een opzwepend en verrassend geluid dat hen meteen onderscheid van de hiervoor genoemde bands. Donkere folk wordt gevuld met sfeer en emoties. Het debuutalbum werd reeds twee jaar geleden uitgebracht en de nieuwe langspeler staat in maart 2011 op de planning. De uit Brighton afkomstige band is opgericht door Tom Cowan (zoon van Adrian) en Jacob Richardson (zoon van Noel). De diep emotionele stem van Tom is bijzonder alsmede het rijke muzikale geluid van de band. Ze toerden de afgelopen jaren met Laura Marling, Jaga Jazzist, Mumford&Sons en Efterklang en ze zijn nu voor het eerst zelf op tournee. Vanavond een van de eerste malen op de planken in Nederland.

OUDE OPTREDENS VAN Sons Of Noel And Adrian

  • 16 feb `13
  • 05 - 07   aug
  • 23 apr `11
  • 23 apr `11

KOMENDE OPTREDENS VAN Sons Of Noel And Adrian

Wij hebben geen informatie over komende shows van Sons Of Noel And Adrian. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Sons Of Noel And Adrian

Sons Of Noel And Adrian NIEUWS

Live gezien door: