Cancel Your Weekend

Uit: Amsterdam - Nederland

Cancel Your is stampende postpunk met een goede dosis pep. Het is dromerige gitaarpop zoals je nog niet eerder gehoord hebt en die je diep weet te raken. Het is een band met scheurende gitaarsolo’s, een onbreekbare ritmesectie en een uniek stemgeluid. Cancel Your Weekend bestaat uit Jos Rooijakkers (zang/gitaar), Martin Luyckx (gitaar), Justin Dijk (drums) en Thomas Harmsen (bas). Ze kennen elkaar van bandjes uit Den Helder en kwamen elkaar na een paar jaar tegen in Amsterdam.

In februari kwam hun debuut EP uit. Deze werd goed ontvangen en zorgde ervoor dat Cancel Your Weekend de finale van Upcoming Award, een samenwerking tussen Rough Trade, Free Record Shop en Het Kanaal, bereikte en won! De prijs was het opnemen van hun full-length debuut album dat in Free Record Shop uitgelicht en door Rough Trade gedistribueerd zal worden.

Het album is opgenomen in de zomer van 2012, gemixed in Tel Aviv en gemastered door Attie Bauw (Judas Priest, Stranglers, Simple Minds, ea.) Het album is 26 oktober uitgekomen en 2 november gepresenteerd in een bomvolle Bitterzoet.

OUDE OPTREDENS VAN Cancel Your Weekend

  • 31 mei `13
  • 24 mei `13
  • 03 mei `13
  • 28 mrt `13
  • 27 feb
  • 02 nov `12
  • 03 feb `11

KOMENDE OPTREDENS VAN Cancel Your Weekend

Wij hebben geen informatie over komende shows van Cancel Your Weekend. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Cancel Your Weekend

Cancel Your Weekend NIEUWS

CD-RECENSIES

Cancel Your Weekend Cancel Your Weekend cover

Cancel Your Weekend - Cancel Your Weekend

Cancel Your Weekend is een Nederlandse groep die haar levenslicht in onze hoofdstad zag. Deze vier heren, van origine afkomstig uit Den Helder,...

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: