Syb van der Ploeg

Als Syb van der Ploeg eind 2002 de Kast verlaat, wordt hij door vriend en vijand voor gek verklaard. En met reden. Waarom zou iemand bij zijn volle verstand uit een van succesvolste bands uit de nederpophistorie willen stappen? Inmiddels wordt er wel wat genuanceerder gedacht over het vertrek van de sympathieke Fries die meer dan een miljoen CD's op z'n conto heeft. De charismatische zanger blijkt een alleskunner! Frontman, studiobaas, songwriter en tegenwoordig ook nog eens Musicalster!

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (92) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Syb van der Ploeg. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (92) oude optredens

FOTO'S VAN Syb van der Ploeg

Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn
 
Bekijk alle 5 foto's van Syb van der Ploeg

Syb van der Ploeg NIEUWS

Live gezien door: