Major Parkinson

Uit: Bergen - Noorwegen

Major Parkinson is een band met vele gezichten. Het is The Shadows op zuur, de schizofrene halfbroer van Franz Ferdinand, Mr. Bungle's lieve neef, maar ook nog steeds veel meer. Deze uit Noorwegen afkomstige mannen hebben een schijnbaar onuitputtelijk aanbod van muzikaal vuurwerk tot hun beschikking.

Het debut-album, genoemd naar de band zelf, werd opgenomen in de Radiostar Studios van Sylvia Massy Shivy(System Of A Down, Tool, Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers) en ook door haar geproduceerd. Het album werd in Noorwegen juigend ontvangen en gezien als een van de meest veelbelovende band van dat land. Een band berucht om haar live shows die grenzen aan waanzin. Dit komt goed uit op het album.

Dagbladet (twee na grootste nieuwsblad in Noorwegen) benoemde het album “Major Parkinson” het 11 na beste album in 2008 van Noorwegen.

De liedjes vertellen het verhaal van een gedesillusioneerde Major Parkinson, een man die op de rand leeft, en op zoek is naar hints die betrekknig hebben op zijn schijnbaar betekenisloze leven.

OUDE OPTREDENS VAN Major Parkinson

  • 04 - 07   okt
  • 14 - 16   jan

KOMENDE OPTREDENS VAN Major Parkinson

Wij hebben geen informatie over komende shows van Major Parkinson. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Major Parkinson

Major Parkinson NIEUWS