Road Sign

Road Sign is een energieke garagerockband uit Rotterdam. De band is in mei 2006, wegens het gemis van een drummer, begonnen als akoestisch duo bestaande uit Stefan Jacques en Maikel Vermeulen. Zij vertaalde rockbands, zoals the Ramones, Green Day en K's Choice, naar de akoestische gitaar. In die opstelling hebben ze op een paar Rozenburgse evenementen gestaan.
In november 2007 werd het geheel compleet gemaakt door drummer Ferdi Dorssers. De band besloot hun akoestische repertoire te vervangen door eigen energieke rocksongs met invloeden uit de grunge- en punkmuziek. Denk aan bijvoorbeeld Queens of the Stone Age, Engerica, Nirvana en the Vines.
De scheurende gitaren en doordringende zangpartijen van Stefan Jacques, de dreunende basgitaargeluiden en aanvullende zang van Maikel Vermeulen en het met chirurgische precisie dampende drumwerk van Ferdi Dorssers maken dat deze band het luisteren waard is.
De nummers zijn energiek, kennen veel grungy gitaarriffjes en veel dynamiek. Dit geeft de band een fris en vernieuwend geluid. En met de spanningsboog die de heren creëren wordt het nooit saai.
Deze band is het beleven waard. Zo is al bewezen tijdens de Voorrondes van de Grote Prijs van Rijnmond en Voorne-Putten en natuurlijk op het Oogst-podium tijdens Metropolis Festival 2008, als winnaars van de MTR-Xperience. En sinds kort kan Road Sign zich ook winnaar van de Popprijs Brielle 2008 noemen.

Be Aware, Don't Ignore The Road Sign!

OUDE OPTREDENS VAN Road Sign

  • 16 okt
  • 27 mrt `10
  • 23 jan `10
  • 19 dec `09
  • 12 sep
  • 19 dec `08

KOMENDE OPTREDENS VAN Road Sign

Wij hebben geen informatie over komende shows van Road Sign. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Road Sign

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: