Mysti Mayhem

Amerika

Optreden begon vroeg bij Mysti en ze deed het veel tijdens haar high school periode. Ze behaalde haar diploma aan Honesdale, Pennsylvania en begon op te treden met Mike Farris (Screamin Cheetah Wheelies) and Damon Johnson (Brother Cane and Gov't Mule). Op haar 19e verhuisde ze naar Gainesville, Florida waar ze Bo Diddley "The Originator" ontmoette, die haar hielp met haar stem en uitstraling op het podium. Mysti deelde het podium met onder anderen Hamell On Trial, Bo Diddley, Dan Bern en TrainWreck.

In Florida ontmoette ze ook Mandocello, vormde met hem een duo; Spellbox, en ging toeren voor hun album "Egyptian Death March" (available on CDBABY). Een grappige onderbreking van hun toer vond plaats in Nashville, waar Mysti Curb Records binnenwandelde om een lied voor ze te zingen net zo lang tot ze er een reactie op zou krijgen (video available on Youtube).

Op dit moment is Mysti Mayhem haar nieuwe album "Diversity" aan het uitbrengen. Een compilatie van 24 jaar sprirituele gedachten. Het album moet 15 augustus 2008 worden uitgebracht, via www.SellaBand.com, waar het 5000 exemplaren vooraf verkocht. Aan het album werkten mee: drummer Cactus Moser en de legendarische Chris Stamey als de mixing engineer.

OUDE OPTREDENS VAN Mysti Mayhem

  • 15 aug `08

KOMENDE OPTREDENS VAN Mysti Mayhem

Wij hebben geen informatie over komende shows van Mysti Mayhem. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: