GB (Genaral-B)

Uit: Groningen - Nederland

Hij is al bezig met muziek vanaf zijn 5e jaar en deed toen al mee met een miniplaybackshow op de Nederlandse Antillen. Op zijn 12e jaar is begon hij met teksten te schrijven en te zingen.

R&B & Reggaeton zijn de muziek genres waarom, omdat zijn hart er sneller van doet kloppen. Als hij zijn nummers schrijft dan doet hij dit met een R&B gedachte want hij geloofd niet dat hij zijn nummers kan schrijven zonder ritme en gevoel.

Hij zorgt er dan ook voor dat zijn muziek met de realiteit in balans staat, want er is niks leukers dan naar een nummer te luisteren en dat je dan jezelf erin kan herkennen.

Door de jaren heen heeft hij veel kunnen leren, maar is hij nog steeds nieuwsgierig naar wat hij nog kan leren van andere artiesten. En staat dan ook altijd open voor kritiek, want vind hij dat je van kritiek alleen maar sterker kan worden.

Jullie willen ook vast weten hoe GB aan zijn naam is gekomen, de G staat voor Generaal en de B staat voor Betrian dat is zijn achternaam. Waarom heeft hij gekozen voor deze naam omdat een Generaal iemand is die respect toont en geeft en zo zit GB ook in elkaar. Hij weet dat er meerdere mensen zijn met een soort gelijke naam maar dit is dus de gedachte achter zijn naam. Hij zingt zijn muziek in verschillende talen waaronder zijn moedertaal Papiamento dat is een mengelmoes van verschillende talen zoals Nederland, Spaans, Engels, Portugees & Frans. Al zijn de meeste nummers die hij schrijft in het Nederland, Engels en Papiaments.

KOMENDE OPTREDENS VAN GB (Genaral-B)

Wij hebben geen informatie over komende shows van GB (Genaral-B). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.