Bite The Bullet

Bite the Bullet is opgericht in December 2006 door 4 van de huidige leden. Met een gemeenschappelijke voorliefde voor rock en metal was de muzikale richting al in een vroeg stadium bepaald. Na enkele maanden zonder zanger en lead-gitarist te hebben gespeeld werden in maart 2007 uiteindelijk de zanger en lead-gitarist toegevoegd.

Op dit moment is de band keihard aan het werk om een zeer breed repertoire op te bouwen. Een greep uit het bestaande repertoire omvat onder andere nummers van Metallica, Rammstein, System of a Down, AC/DC en Bullet For My Valentine. In de nabije toekomst zal deze lijst nog veel verder uitgebreid worden met veel nieuwe en oude, bekende nummers.

Op 6 mei 2007 heeft Bite the Bullet zijn debuut gemaakt. In de feesttent in Raamsdonk heeft het publiek een uur lang kunnen rocken op de vette klanken van de band. Na acte de presence gegeven te hebben op de KPJ Top 30 in Raamsdonk is de band zich steeds verder aan het ontwikkelen tot een spetterende live-act.

De bezetting van Bite the Bullet geeft een combinatie van talent, dynamiek en ervaring. Als band schuwt zij de moeilijke nummers zeker niet. Bite the Bullet geeft graag de muziek een eigen draai, zonder daarbij het oorspronkelijke karakter van het nummer te veranderen.
De bandleden zijn van zeer verschillend pluimage, maar hebben allen één ding gemeen…een onvervalste passie voor heerlijke ruige Rock & Metal!

Bite the Bullet is:
Chris Eisenberger - zang
Rob van Disseldorp - slaggitaar
Robin van Laarhoven - leadgitaar
Niels de Hart - toetsen
Jeffry van der Pluym - Basgitaar
Luuk Schenkelaars - drums

OUDE OPTREDENS VAN Bite The Bullet

  • 05 sep
  • 16 okt `07

KOMENDE OPTREDENS VAN Bite The Bullet

Wij hebben geen informatie over komende shows van Bite The Bullet. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Bite The Bullet