Dru Hill

Uit: USA - Amerika

Jazz, Woody en Scola van de Multi platina succesvolle R&B sensatie uit Amerika “Dru Hill” hebben een nieuwe plaat uitgebracht Onder de naam “three da hard way”

Als ze halverwege de jaren '90 in contact komen met Hiriam Hicks, de voormalig manager van Boyz II Men, komt hun carriere in een stroomversnelling. Voor de film "Eddie" nemen ze het nummer "Tell me" op. Het lukt ze om een platencontract binnen te slepen en leveren een indrukwekkende debuut cd af. Hun muziek werd meteen vergeleken met grootheden als Keith Sweat, Jodeci, Stanley Brown en Darryl Simmons.

In 1998 scoren ze een wereldhit met "How deep is your love" en een jaar later werken ze met Will Smith samen aan de soundtrack voor de film "Wild Wild West". Daarnaast begonnen ze ook aan soloprojecten. Het bekendste wereldwijde soloproject in natuurlijk “Sisqo”. Zijn debuut album "Unleash The Dragon" wordt een wereldwijd succes met als bekendste hitsingle : “The Thong Song”

DRU HILL staat bekend om de vele grote stadions die zij moeiteloos vulden en zorgde voor een onvergetelijke avond voor de honderdduizenden fans over de hele wereld.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Dru Hill NIEUWS

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: