Maarten Willems

Maarten Willems (geboren te Den Haag 18-08-58) geeft al zo'n 25 jaar muziekles op verschillende basisscholen. Nog langer schrijft hij gedichten en liedjes.

Pas in 2001 maakte hij een cd 'Nadien… gedichten, liedjes en melodietjes' waarop hij ook als Nederlandstalige singer/songwriter te horen is. Later in 2002 bracht hij in eigen beheer de live-cd van zijn programma 'Er is geen leven zonder liefde' (levend opgenomen in Den Haag) uit met begeleiding op bas en gitaar door Frenk van Meeteren en Jørn Plas en als achtergrondzangeres Iris Willems. Hierop is ook 'De Euroot' te horen, het liedje waarmee Maarten het 'Euro' songfestival van Radio West in januari 2002 gewonnen heeft.

Ook heeft hij meegedaan met het ‘Haags Songfestival’. Zijn inzending hiervoor 'De klokken van de Beeklaan' staat op de dubbel-cd 'Het Haags Songfestival Album'. In 2004 bracht hij in eigen beheer de cd 'Alles is al eens eerder gezegd'. uit en in 2005 de cd 'Laveloze obsessie'. Ook verscheen dat jaar het dichtbundeltje 'Kringloop van water'.

OUDE OPTREDENS VAN Maarten Willems

  • 20 - 21   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Maarten Willems

Wij hebben geen informatie over komende shows van Maarten Willems. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.