Chair in the Dark

Uit: Leidschendam - Nederland

Chair in the dark { C.I.T.D } is de naam van een nieuwe lokale rockband waarvan insiders zeggen dat we nog veel vaker van ze zullen horen. We schrijven november 2004, Australie, Ayers Rock. Tijdens zijn wereldreis 2 jaar geleden, besloot Tom van Herwerden {23}, onderaan deze beroemde rode rots vast en zeker de door hem geschreven nummers aan het publiek ten gehore te brengen.

Thuis gekomen werd op een mooie februaridag samen met zijn broer Dennis {25}, de oprichting beklonken van punk Rock Metal band ''Chair in the Dark'' Bij gebrek aan ruimte werd er 's-avonds geoefend in de kelder van het bedrijf van hun vader , waar de klanken van basgitarist Dennis en elektrische gitarist Tom keer op keer geslepen werden tot ze het hoog tijd vonden voor een drummer. Bij toeval kwamen de muzikale broers erachter dat hun overbuurman Hans Zwart vroeger ook basgitaar speelde en ook in een Leidschendamse rockband zat. Zwart's neefje Rupert {17} drumde al langer en zou het vast super vinden om als drummer aan te treden in "Chair in the dark". En zo is het gebeurd. Ze waren compleet. Inmiddels is het trio tot een hechte muzikale samenwerking verbonden.


de band bestaat uit 3 leden:
Tom
Dennis
Rupert

OUDE OPTREDENS VAN Chair in the Dark

  • 17 nov `11
  • 24 jul `09
  • 11 jun `09
  • 20 - 21   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Chair in the Dark

Wij hebben geen informatie over komende shows van Chair in the Dark. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Chair in the Dark

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: