oblivian nightmare

Uit: Tiel - Nederland

De band Oblivian Nightmare is een Death Metalband uit de omgeving Tiel en is ontstaan in de zomer van 2004.
Sinds juni 2005 bestond de band uit 5 leden die echt wat willen bereiken, en hebben daarom veel gerepeteerd. Het eerste resultaat wat geboekt werd was de opname van de demo-cd "Memento Mori". Door deze demo kon de band meedoen aan de lokale bandcompetitie "De Parel van de Betuwe" en wist zich overdonderend voor de finale te plaatsen. Speciaal daaraan was het feit dat het voorronde optreden pas het eerste optreden in de huidige formatie was.
De finale werd wederom een hoogtepunt voor de bandleden, welke zichtbaar genoten van het optreden. Mede door dat enthousiasme wist de band de publieksprijs te winnen! Na deze succesvolle "Parel" besloot de band met het prijzengeld een nieuwe cd op te nemen, echter nu in een studio. "Sanctification of Savagery" werd een feit en de band is trots op deze promo. Ook kreeg de band door de Parel meer bekendheid en kon zij vaker optreden.
Met deze nieuwe promo op zak kreeg de band verassend nieuws te horen. Oblivian Nightmare mocht spelen op Appelpop 2006! Voor een band uit de Betuwe natuurlijk een geweldige prestatie. De band maakte de verwachtingen waar en speelde een heftige show op het Gelders Podium!
Oblivian Nightmare heeft een lange tijd zonder bassist gezeten, maar sinds oktober 2006 is Boudewijn bij de band gekomen. De band is nu hard bezig om hem en zijn basspel in de muziek te verwerken. Duidelijk is al dat de basgitarist een aanwinst is voor de band!

OUDE OPTREDENS VAN oblivian nightmare

  • 05 mei
  • 10 feb `07
  • 02 feb `07
  • 22 dec `06

KOMENDE OPTREDENS VAN oblivian nightmare

Wij hebben geen informatie over komende shows van oblivian nightmare. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN oblivian nightmare

Live gezien door: