Dirty Boulevard

Uit: Assen - Nederland

Dirty Boulevard is de zesmans-formatie die voortkwam uit de bekende Asser band Royal Relation en brengt een swingende ode aan de rockmuziek. Vijfentwintig jaar ervaring en een koffer vol rockclassics, staan garant voor een spetterende rock'n roll show.
Van stevige rocksong tot gevoelige ballad en van scheurende solo's tot melodieuze zang. Dirty Boulevard draait voor alle rockstijlen de hand niet om.

De zes doorgewinterde rockers hebben inmiddels honderden cafe's, festivals, kroegentochten, feesten, motortreffens, voorprogramma's, rokerige zaaltjes, theaterzalen en jongerencentra op de kop gezet. Overal gaat gegarandeerd het dak eraf. Of het nou een obscuur bluescafe in Duitsland is of het hoofdpodium tijdens de TT-nacht, overal doet de opgefokte swingende rock van Dirty Boulevard zijn werk.
Tientallen covers van bands en artiesten als The Rolling Stones, Blondie, Herman Brood, Iggy Pop, John Hiatt, Blondie, James Brown, Cindy Lauper, U2, The Beatles, Elvis e.a. staan garant voor een zeer gevarieerde rockshow, oftewel een enerverende trip langs drie decennia rock (& roll).

Dirty Boulevard is goed voor dik twee uur dampende rock'n roll, verpakt in een entourage van licht, rook en natuurlijk een geweldige sound. De band is onderdeel van de Stichting Royal Relation Music en speelt altijd op onkostenbasis. Geen geklooi met loonbelating dus!

OUDE OPTREDENS VAN Dirty Boulevard

  • 12 mrt `22
  • 05 mei
  • 22 apr `17
  • 22 apr
  • 17 - 18   aug
  • 25 - 26   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Dirty Boulevard

Wij hebben geen informatie over komende shows van Dirty Boulevard. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Dirty Boulevard