Nacht van de natte zakdoek

Nederland

Welkom in de wereld van de lach en de traan. Houd uw zakdoekjes bij de hand want dit wordt een belevenis waarbij alle sluizen open gaan. Treed binnen in ons glamour paleis en laat u meevoeren door ons warmbloedig orkest. Onze twee schitterende zangeressen laten u smachten naar liefde met een grote L. En als dan uw gastheer, de koning van de vergane glorie, Johnny Fernando himself de bühne betreed, blijft er geen zakdoek meer droog. Leef mee met het lief en leed van onze helden en laat uw hart beroeren door de pure smartlap in “De Nacht van de Natte Zakdoek”

In “De Nacht van de Natte Zakdoek”is iedereen een ster.
Als de onvergetelijke levenslieden van Corrie Konings, Frans Bauer, Hepie en Hepie, Jaques Herb en de Zangeres Zonder Naam weerklinken, en ook de klassiekers van Internationale allure door de zaal schallen, komen verborgen verlangens naar boven. Want iedereen koestert diep in zijn hart wel een droom om één keer een echte ster te zijn. In “De Nacht van de Natte Zakdoek” krijgt u uw kans. Ook u kunt schitteren op het podium, ook u kunt de harten van het publiek doen smelten met uw zoetgevooisde stemgeluid. Johnny Fernando en zijn gezelschap hebben een goede neus voor verborgen talenten en onder hun warme begeleiding wordt u de ster van “De Nacht van de Natte Zakdoek”.

OUDE OPTREDENS VAN Nacht van de natte zakdoek

  • 10 feb
  • 02 - 05   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Nacht van de natte zakdoek

Wij hebben geen informatie over komende shows van Nacht van de natte zakdoek. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Nacht van de natte zakdoek

Live gezien door: