D-Sparo

D-Sparo is een schot in de roos geweest: een mix van Hip Hop, r&b, dancehall, reggae en soca zoals je nog nooit heb gehoord!

Nasty Murda (Murwin) en Ragga Rakzem (Orrivion) besloten in 2001 dat het tijd werd om een urban groep te beginnen die muziek maakt zoals die nog niet eerder gehoord is.
Allebei afkomstig uit Suriname maar representen de multiculturele samenleven waarmee ze zijn opgegroeid en nog dagelijks mee te maken hebben. Dus niet zo vreemd dat ze veel slang in hun raps verwerken.
Omdat Nasty al een oude rot in het vak is (ruim 9 jaar rapt, maar sinds pas kort timmert hij aan de way to fame) heeft hij Ragga wat kneepjes van het spreekwoordelijke vak geleerd.

Maar D-Sparo is niet compleet met zijn 2en want waar ben je zonder muziek? DJ Dice is de maestro in de groep en voorziet de energieke optredens van muziek. Maar natuurlijk zijn zijn muzikale kunsten ook op het album terug te horen.

Waar D-Sparo is, zie je bijna altijd de click. Naast rapper, m.c. Nasty Murda en m.c. Ragga kwam daarna Clint. Die ,naast zijn eigen band ContraDanza, zijn gouden keeltje laat horen tijdens de optredens.
Shadow deze man is het manusje van alles. DJ en (back-up) rapper zodat Nasty ook af en toe wat zuurstof krijgt.
En Tara mogen we natuurlijk niet vergeten. Deze dame heeft een lekkere stem en staat haar mannetje op het podium. Deze chick rockt uuh rapt nou ja zingt gewoon super!!!!!

Ze hebben zeker niet stil gezeten. Want een nr 1 hit op Suriname krijgt niet iedereen voor elkaar. Maar D-Sparo zeker wel. Tijdens hun “Ijskoud tour” door Suriname zagen ze hun zingel rijken naar de top: nr 1 in de top 40!!!!!!

Ze hebben in Nederland ook al een aardige cv opgebouwd: Van Friesland tot Limburg. Van optreden voor de burgermeester in Leiden tot een benefietconcert in 013!!!

OUDE OPTREDENS VAN D-Sparo

  • 19 feb

KOMENDE OPTREDENS VAN D-Sparo

Wij hebben geen informatie over komende shows van D-Sparo. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.