The Tragically Hip

Uit: Kingston - Canada

The Tragically Hip is het Canadese equivalent van bands als R.E.M. en Pearl Jam. Een band die al 20 jaar garant staat voor zeer hoogstaande gitaarrock en vlammende popliedjes. Met als grote troef de zanger Gordon Downie, met zijn regelmatig gepassioneerd ontsporende stem. Op het podium is Downie een oncontroleerbaar brok energie, die van de optredens van de band onvoorspelbare ervaringen maakt, door ze te doorspekken met improvisatie en bizarre monologen. In Canada geniet de band sinds het begin van de jaren 1990 een megastatus, in de rest van de wereld zullen ze wel altijd hun kleine cultstatus behouden. Hoe dan ook, de band is een fenomeen dat je minstens één keer gezien moet hebben wil je iets van Canada begrijpen.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (26) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Tragically Hip. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (26) oude optredens

FOTO'S VAN The Tragically Hip

Foto The Tragically Hip te The Tragically Hip - 1/10 - Effenaar Foto The Tragically Hip te The Tragically Hip - 23/11 - Effenaar Foto The Tragically Hip te The Tragically Hip - 1/10 - Effenaar Foto The Tragically Hip te The Tragically Hip - 23/11 - Effenaar Foto The Tragically Hip te The Tragically Hip - 23/11 - Effenaar Foto The Tragically Hip te The Tragically Hip - 23/11 - Effenaar
 
Bekijk alle 22 foto's van The Tragically Hip

The Tragically Hip NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: