No Guts No Glory

No Guts No Glory is in 2001 opgericht door Michiel Worms en Gijs Kluft.
Na ongeveer 4 jaar geëxperimenteert te hebben met veel verschillende muziekanten heeft No Guts No Glory dan toch eindelijk een sterke formatie weten te vinden. 5 muziekanten met ieder zo hun eigen smaak qua muziek wat zorgt voor een aparte mix.
De band bestaat uit:

Paul Kapitein: gitaar (solo)
Jeffrey Schreuders: gitaar
Michiel Worms: bas gitaar
Rowan de Geus: zang
Gijs Kluft: drums

No Guts No Glory bestond amper een half jaar (in de huidige bezetting) toen ze het felbegeerde podium van De Melkweg in Amsterdam mochten betreden.
Mede door alle positieve reacties die ze haalden uit dit optreden, kregen ze de smaak van het live optreden goed te pakken.

Na een aantal matige optredens kwam het optreden in De Bakkerij, dit was een van de beste optredens van No Guts No Glory.
Amper de kater van De Bakkerij weg geslapen dook de band al de studio in.
No Guts No Glory heeft bijna 5 dagen doorgebracht in de studio waarvan 4 bij Ruut van Andel, en 1 in Studio 195 bij Patrick Delabie.

Het resultaat is een goede maar vooral sterke demo met vele verschillende invloeden maar altijd rock & roll.
No Guts No Glory is momenteel hard bezig om nieuwe nummers te schrijven en hopen op zoveel mogelijk optredens in de toekomst.

OUDE OPTREDENS VAN No Guts No Glory

  • 29 apr
  • 12 mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN No Guts No Glory

Wij hebben geen informatie over komende shows van No Guts No Glory. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN No Guts No Glory