Sandbox Society

Uit: Leuven - België

Van smerige dioxineherrie tot zachte kleenexrock, Sandbox Society produceert het allemaal.

Elke nonnenschool heeft wel een groepje vroegrijpe kleuters dat de zandbak proper houdt. De Leuvense ex-kleuters Mich, Thomas, Katrien en Christophe waren al een eind in de twintig toen ze hun Sandbox Society uit de grond stampten. Het kinderlijk enthousiasme is er echter niet minder op geworden. Met songs die even spartaans zijn als de ontspanningsruimte van Guantanamo Bay en strakker dan Bono’s biceps, staat Sandbox Society garant voor een afwisselende set en aanstekelijke ambiance.
Centraal bij SBS staat het zang- en gitaarwerk van de broers Mich en Thomas de Winter, het Belgische en blonde antwoord op de broertjes Noel en Liam Gallagher. Mich en Thomas leiden de luisteraar een kleurrijk klankenuniversum binnen dat soms hard, soms teder, maar altijd oprecht klinkt. Een energieke bas (Katrien Verle) en to-the-point drumwerk (Christophe Demoulin) maken het plaatje compleet.
In Leuven en omstreken is SBS inmiddels een vast begrip in het fakbar- en jeugdhuizencircuit. Hun kakelverse EP zal ongetwijfeld ook de rest van de beschaafde wereld overtuigen.

OUDE OPTREDENS VAN Sandbox Society

  • 30 - 01   sep
  • 04 nov

KOMENDE OPTREDENS VAN Sandbox Society

Wij hebben geen informatie over komende shows van Sandbox Society. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Sandbox Society