Juicy Zooters

Uit: Rotterdam - Nederland

The Juicy Zooters , alle 4 sweet sixteens , hebben met de EP Talkin' Trash hun eerste plaatje uitgepoept. In tegenstelling tot het balloze tiener skatecore bandje waar je vroeger zelf in zat zal je moeder dit niet diggen. Dit is een bak vuige garagepunk teringherrie , in een verloren uurtje van onetakers op een 4 sporenrecorder geflikkerd met Jerry Hormone van the Apers achter de knoppen die van opnemen klaarblijkelijk net zo weinig verstand heeft als van gitaar spelen.

Deze Rotterdamse jongeheren, hun zweterige puberlichamen verhullend in zwarte bloezen en roze stropdassen , doen live de nachtmerries van hun
liefhebbende ouders in 20 minuten waarheid worden: obsceen taalgebruik, referenties aan homosexualiteit (op 16 jarige leeftijd hoor je het verschil tussen een pik en een kut niet eens te weten) en godslastering zijn niet van de lucht. Uiteraard worden deze thema's uiterst subtiel in hun van prachtige popmelodien doordrenkte songs verwerkt. Yeah right.

The Juicy Zooters , het is wat het is.
Juicy Joe, Erik Zooter, Pete For President en Danny Bucket zullen er later, als ze groot zijn, met terechte schaamte op terug kijken. Als ze niet op vroegtijdige leeftijd aan de gevolgen van het door slechte recensies veroorzaakt alcohol- en drugsmisbruik overlijden.

OUDE OPTREDENS VAN Juicy Zooters

  • 22 nov
  • 22 mrt `08
  • 08 apr `06
  • 11 feb `06
  • 01 - 03   sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Juicy Zooters

Wij hebben geen informatie over komende shows van Juicy Zooters. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Juicy Zooters

Live gezien door: