DJ Checker

Nederland

Hatsjeee…DJ Checker, kan het nog gekker!!

Nadat zijn moeder hem al meerdere malen in zijn prille jeugd had verteld dat hij een te grote mond had en hij daar later beter zijn geld mee zou kunnen gaan verdienen. Snappen jullie wel dat het hier allemaal mee is begonnen…

Het duurde echter 12 jaar voordat hij precies begreep wat zijn moeder daarmee bedoelde. Hij leende wat apparatuur, singels van klasgenootjes en het eindejaarsfeest op de basisschool kon wat hem betreft beginnen. Daar was hij dan de jonge DJ Checker…toen al oog voor mooie meisjes en het kon toen al niet gekker!
Na zijn oversekste pubertijd, een hoop ex-vriendinnetjes, werd hij langzaam maar zeker een volwassen….man.
Dit resulteerde dat hij in 1998 zijn eigen feestcafé “Yoyo´s” is begonnen in Breda. Aangezien dat zijn dj´s meer achter de vrouwen aanzaten dan dat ze plaatjes draaide, dacht hij dat het toch maar eens tijd werd om de draad weer eens op te pakken en zelf een paar plaatjes op te zetten. Na 2 jaar heeft hij, op het hoogtepunt, zijn feestcafé verkocht.

Na diverse contacten te hebben opgedaan in de Aprèsski wereld kwam hij terecht op Gran Canaria, op verzoek van
”de Skihut” in Rotterdam. Na daar twee weken lang “de Skihut on tour” te hebben gedaan in “het Heineken café” op
Playa des Ingles kreeg DJ Checker vele aanbiedingen in Nederland. Zo heeft hij bijvoorbeeld ook in het Yorin programma “The Bar” gedraaid.

Na 4 Tv-optredens kwam hij in het vizier van Flügel terecht en daarvoor tekende hij een contract om exclusief voor Flügel te gaan draaien. Hiervoor draait hij nu op al hun roadshows in den lande en natuurlijk de “Go Aprèsski” (grootste Aprèsski feest in Nederland).

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ Checker

Wij hebben geen informatie over komende shows van DJ Checker. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.