Mike Rogers

Nederland

Mike Rogers is geen soloartiest maar een heuse nieuwe band bestaande uit Mike Mago, Roger van der Zwan (TWR72) en Micha de Jonge (Kita Menari) waarin verschillende muzikale werelden samen komen.

Mike en Roger hebben elkaar ontmoet begin jaren 2000 al tijdens beruchte Nederlandse underground electro parties zoals Rauw en Dum Dum, waar zij optraden als DJ. Het was een rauwe en energieke tijd vol electro, Franse House, fidget en techno. Door de jaren heen ontwikkelden ze beiden apart van elkaar hun eigen sound als producers, maar ze bleven wel in contact met elkaar. Op een gegeven moment kwamen ze erachter dat ze allebei eenzelfde droom hadden, namelijk om een live act op te richten geinspireerd door de acts waar ze mee opgroeiden en die ze live zagen op festivals als Lowlands (bijvoorbeeld Miike Snow, Foals, Editors, Van She, Goose).

Mike en Roger begonnen aan deze droom als producer, maar ontdekten na verloop van tijd dat ze eigenlijk wel een zanger nodig hadden om hun eigen sound volledig te kunnen ontwikkelen. Die vonden ze in de persoon van Micha, frontman van Kita Menari, die toevallig net op zoek was naar iets nieuws. Met zijn live ervaring in de indie scene, was hij een perfecte nieuwe speler voor de groep. Toen ze met zijn drieen begonnen te werken, reikte hun creativiteit dan ook al snel naar een hoger niveau.

OUDE OPTREDENS VAN Mike Rogers

  • 02 - 03   jun
  • 31 - 02   mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Mike Rogers

Wij hebben geen informatie over komende shows van Mike Rogers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Mike Rogers

Mike Rogers NIEUWS

Live gezien door: