The Starlings

België

The Starlings staan voor rootsy popmuziek met een grote liefde voor harmonieen. Muziekliefhebbers zagen dit voor het eerst tijdens hun deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’, waarin ze betoverende versies van songs brachten en in menig huiskamer tranen van ontroering lieten stromen. De reacties van bestaande en nieuwe fans waren simpelweg overweldigend. Ze ontvingen gouden awards voor hun single ‘Little Submarine’ en debuutalbum ‘Don’t Look Back’. Sindsdien worden ze gerekend tot de meest getalenteerde muzikanten van Belgie.

Tom Dice en Kato Callebaut zaten ook voor deze samenwerking niet stil en timmerden al hard aan de weg. Zo was Tom winnaar van ‘X-Factor’, en stond hij in het voorprogramma van Taylor Swift en Tom Odell. Hij kreeg zes Vlaamse Music Industry Award-nominaties en zijn muziek werd bekroond met gouden singles en een gouden plaat.
Kato heeft solo ook al vele doelen bereikt, door als solo-act het tegenhangende tv-programma ‘Idols’ te winnen en met haar single 'The Joker' de Radio 2-zomerhit op haar naam te schrijven. Tevens stond zij in het voorprogramma van Marco Borsato en werd genomineerd voor een Music Industry Award. Haar album ‘Flamingo’ behaalde de gouden status.

OUDE OPTREDENS VAN The Starlings

  • 28 okt `22
  • 13 feb `22
  • 14 feb `21
  • 30 aug `20
  • 17 feb `19

KOMENDE OPTREDENS VAN The Starlings

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Starlings. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Starlings