Hayley Kiyoko

Amerika

Als kindsterretje debuteert Hayley bij groepen als Stunners (2007) en Hede (2008). Enkele singles later brengt ze onder eigen naam een eerste EP uit getiteld 'A Belle To Remember' (2013). Maar het is twee jaar later met de release van haar tweede EP 'This Side of Paradise' en meer bepaald de single “Girls Like Girls” dat ze alle aandacht trekt. De song is een ode aan de allesomvattende liefde op een bedje van bubble pop met gloeiende synthesizers, waarvan de video in een ruk 87 miljoen views op YouTube wist te versieren.

In een wereld van luchtige popmuziek is de jonge Amerikaanse met Japanse roots een opmerkelijk figuur. Haar muziek is ambitieus, verrassend, stimulerend, waarin liefde en strijd voorop staan om de ultieme waarheid van het leven te achterhalen.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

FOTO'S VAN Hayley Kiyoko

Foto Hayley Kiyoko te Hayley Kiyoko - 21/02 - TivoliVredenburg Foto Hayley Kiyoko te Hayley Kiyoko - 21/02 - TivoliVredenburg Foto Hayley Kiyoko te Hayley Kiyoko - 19/02 - Paradiso Foto Hayley Kiyoko te Hayley Kiyoko - 21/02 - TivoliVredenburg Foto Hayley Kiyoko te Hayley Kiyoko - 19/02 - Paradiso Foto Hayley Kiyoko te Hayley Kiyoko - 19/02 - Paradiso
 
Bekijk alle 21 foto's van Hayley Kiyoko

Hayley Kiyoko NIEUWS